24 Oca 2012

Büyüyünce yaşlı kadın olmak istiyorum....


bebek oldum
büyümek, çocuk olmak istedim





çocuk oldum
büyümek, genç kız olmak istedim




genç kız oldum
büyümek, evlenmek istedim


evlendim
büyümek, anne olmak istedim




anne oldum
büyümek, nine olmak istiyorum...




ama, 
büyümekten korkuyorum ilk kez




 ben büyüüüümmeyceeeemmmm  işteee.. büyüyüm de benim de hem hayatımı hem elimdekileri alıp kenara atın di miii... büyymmüüceeeemm işte..


11 yorum:

  1. Ne güzel yazmıssın
    Yaşlılıkta yaşlılık yaşamak gerekli..
    Yaşlanıp halen kendini genç kız yada genç adam gibi hissedenler bana çok itici gelir.. Tamam insanın ruhu yaşlanmasında 60 yaşında hattaha 30 yaşında bir kadın/adam ergen kız/erkek kıyafetleri giymesin Çok tuhaf geliyor bana Her yaşın kendi güzelliği vardır bence...

    YanıtlaSil
  2. her yaşın kendi güzelliği var sözün çok doğru, ama belli bir yaştan sonra artık sevilmediğini, kullanıldığını ve/ya istenilmediğini hissetmek çok acı..hem de senin gençliğini verdiklerince..

    YanıtlaSil
  3. çok doğru!
    neymiş yani bi'18 yaş sevdaları falan.
    sadece biz büyüycez sandık sanırım ama bizimle birlikte dertler, sorunlar, hüzünler, sıkıntılar, yani her şey büyüdü. bu kadar büyümeyi kaldıramıyoruz o yüzden artık. yaşım sabitlensin istiyorum şimdi. hatta bu yaş bile fazla, çocuk olup çocuk kalmak istiyorum beeen :)

    YanıtlaSil
  4. ben sadece küçük bir kız olmak istiyorum...

    YanıtlaSil
  5. kuul'umsu kadın ve nini; ben de aynen hiç büyümek istemedim ammaaa...

    YanıtlaSil
  6. her yaşın ayrı bir gzlliği var lafını kim söylemiştir acaba? akşamları yatmadan dişlerini bardağa koymanın tonlarca hap yutmanın ne gibi bir gzllği olur acaba :))

    YanıtlaSil
  7. fiziksel açıdan baktığında çok daha genç yaşlarda dişlerini bardağa koyan..avuç dolusu haplar içenler var.. fiziksel güzelliği aradığımızda ben oyumu 0-6 yaşa veririm ötesine doğru her gün çirkinleşiyorlar.. ama bir de yaşamı boyu kendi sentezlerini oluşturabilmişler var.. işte onlar her yaşı daha güzel yaşayabiliyorlar.. heyy.. bu kadar da kötü bakma öteki köşede hepimizi bekliyor bu yaşlılık olgusu..

    YanıtlaSil
  8. 30 uma az kaldi 30 yas sendromundayim mazur gor:(

    YanıtlaSil
  9. büyüdükçe hayalleri küçülüyor insanın.. Büyümeyelim..

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...