19 Nis 2012

Ödül- Ayyy çok şekersin...??!!

updated 27.04.'12

Sevgili Biricit tüm yaygaralarıma rağmen benim Mim-tatilimi yine yarıda kesti ve dön bakalım.. senin adın Dayatılan.. dayatmazsam olmaz adına yakışmaz dedi... ben de başladım yazmaya..ve tam bitirdim demiştim ki... Kuulumsu Kadın girdi devreye..  ufak tefek eklemeler yaptım bende...

Bu seferki Ödüllü MiM için, Biricit 'Aaayyy çok şekersin' adını verirken Kuulumsu Kadın 'Aay çok tatlııığ' adını vermiş.. . ama sanmayın benden bahsediyorlar. Biricit bir 'şeker', Kuulumsu bir 'tatlııığ' ama  ben olsam olsam acı biber olurum... Ayyy çok acı bibersin... işte o benim.. karışıklık olup da yanlış anlaşmalar olmsaın diye açıklamak istedim..

1) Mesleğin seni mutlu ediyor mu? Dilediğin meslek miydi? 

Mutlu ettiğini söyleyebilirim ama kafamın gerisinde her zaman yatan ev kadınlığı olduğundan şikayet etmeden duramıyorum..  Yani hiç de dilediğim bir meslek değildi.. ama alışınca doğduğumdan beri bu meslekdeymişim gibi bütünleştik gitti..

2) Yalnız mı, ilişkide yaşamayı mı tercih ediyorsun?

Yalnız olmayı her zaman çok sevdim.. bir ilişki içerisinde yaşamak mutlaka güzeldir ama ben özgürlüğümü çok seviyorum.

3) Tatsız durumlardan kaçınmak için yalan söyler misin? Dürüst ol..

Neye göre, kime göre, hangi pencereden bakışa göre dürüst olayım? Hiçbir kimse ortaya çıkıp da 'ben dürüst değilim hey ahali haberiniz ola..' der mi? En büyük yalancı ortaya çıkıp da 'ben yalan söylerim hem de her an..' der mi? En fazal 'işte çok mecbur kaldıkça beyaz yalanlar söylemişimdir..' gibilerine yuvarlak laflar eder ve konuyu değiştiririz..

Oysa hepimiz yalanların ve iki yüzlülüğün içine doğduk ve hepimiz de bunu kanıksadık.. çoğu kez yalanlarımızın, iki yüzlülüklerimizin farkında bile değiliz.. o yüzden hangi pencereden bakıldığına göre yalan kavramı değişir.

4) Yabancı bir dil konuşuyormusun?

Evet konuşuyorum..


5) Rüyandaki evde oturuyor musun? Taşınmak veya yurt dşına gitmek istiyor musun?

Taşınmak istiyorum yeşilliği daha bol ve daha sessiz bir yere.. rüyamdaki evim de böyle bir yerdeki kullanım kolaylığı kolay olan ve benim zevkime göre döşenmiş yarı boş bir ev..

6) Mobilya değiştirmeyi sever misin?

Bak bu benim hobilerimden birisidir işte.. En azından mevcutların yerlerini değiştirmek veya ufak tefek dokunuşlarla görüntülerini bazen de kullanım amaçlarını değiştirmek.. sehpanın puf, pufun masa olması gibi veya sandalyenin saksıya dönmesi gibi ... sürekli aynılık sıkıyor beni..

7) Çevreye, hayvan korumaya hiç katkın var mı?

Koyu bir çevreci değilim ama çevreye aktif katkım var, hayvanlar konusunda arzu ettiğim düzeyde aktif bir şeyler henüz yapabilmiş değilim..

8) Televizyon ve filmleri sever misin?

Zevk aldığım yayınlar olduğunda tv sevgilim.. filmler de beni açtığı sürece severim..

9) Bırakmak istemediğin kötü huyların var mı?  

Bazılarına göre kötü olan bir sürü bırakmak istemediğim huyum var.. Saysam sayfalara sığmaz.. üstelik henüz uygulamaya geçirmek isteyip geçiremediğim kötü alışkanlıklar da beni bekliyor duvarın dibine dizilmişler.. ama en sevilmeyen huym nedir biliyor musunuz.. inatla susmam...

10) Loto veya benzeri şans oyunu oynar mısın?

 Arada bir eser oynarım.. ama sürekliliğim yok..


Arzu eden herkesi MiMledim.. ama ödül de verdim...

14 yorum:

  1. Çok şey öğrenmiş olduk hayatına dair :) ama tespitin önemli "yalnızlığı sevdim" ben de öyle, bazen kalabalık içinde bile kendimi yalnız hissediyorum, 10 kişilik ailende olsa yalnız doğuyor yalnız ölüyorsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) birnin hayatına dair bir şeyler öğrenmek bence çok önemli değil çünkü biz her şekilde o kişiyi nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz.. aslında biz kendimiz hakkında daha fazlasını öğrenmeliyiz diye düşünüyorum..

      yalnızlık bence keyifli.. ama bu benim için böyle başkası için tersidir..

      Sil
  2. :)) sandalyeden nası saksı oluo:)
    ben saksı deılım:)
    cok cok sekersın canım benım opuyorum senı kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)hani uzerinde çocuk zıplar veya fazla ağır birisiotururken heyecanlanır bir zıplar sandalye mefta olur.. alırsın oturaxak yerini çıkartırsın isklet içerisine camdan (sen başka tür yapabilirsin) bir saksı yerletirip sonra da doldurursun ben akvaryum ve çiçek katları yerleştirmeyi tercih ederim.. arkalığına da sarmaşık gibi sararsın.. tavsiyem bir çok kısa bir orta boy bir de sarmaşık türünü aynı saksıya dikmen katlı ve güzel görünüyor
      burada dahçok bir saksıya bir çiek yapılıyor ama ben aynı saksıda farklı bir kaç çiçek seviyorum..

      ben de seni optuuuum.

      Sil
  3. ben de başka bir mimle mimledim sizi bu paylaşımınızı görmeden önce, amacım başka bir dayatı falan değildi, cidden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaahhh... kaderim böyle mi olacaktı... gibilerine bir şarkı vardı ben onu yeniden gündeme taşıyayım bari...:)))
      canım şaka yapıyorum sakın ciddiye alma..
      biricit enerjimin tümünü tüketmeden senin MiM ini cevaplayacağım.. beni düşündüğün için teşekkür ederim..

      Sil
  4. Çok şeker, güzel cevaplar. :)

    YanıtlaSil
  5. of ya off yaaa parmak arasında ki resimm hayır yaaa hayırrrrr


    imza : ıykkkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) yaa kusura bakma ablası.. çocuklar senin uhu alerjini atlamışlar... hemen uhu yerine muhu ile yapıştıracaklar senin dilini...???!!!
      imza dikta

      Sil
  6. Adsız29/4/12

    İlahi emi:):) o orjinal resmide nereden buldun..Allam sana geliyorumm:):):)Böööghhttt........!!!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah:)) çok güldümmm aslında o uhu gibi tutkal.. ama ben de aynı tepkiyi göstermiştim...

      Sil
  7. :)) yaaa ama aay çok tatlıığğ olmuş ki bu yazı, ne acı biberi? :) hem ben nasıl mutlndım hakkımda yazdıklarını okuyunca^^ teşekkür ederim ki, daha daha ödüllere layıksın ki! ben ayağımın tozuyla gelip, yine kayboldum.. dönmek istiyorum ama bekliyorum.. yazamıyorum diye okumayı da ihmal ettim. en kısa zamanda telafilerimi yapıcağımı umuyorum. ve ve ve teşekkür ederim. umarım bi'gün daha yeşil, daha huzurlu evimize kavuşuruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım kolay gelsin sana.. tkrar teşekkürlr ve sevgiyle kal küçük kuulumsu il beraber..

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...