21 Ara 2011

Bugün En Dibe Vuruş Çağının Son Günü


21 Aralık 2012 Maya takviminin son günü ve Maya kehanetlerine göre 22 Aralık 2012 yeni bir çağın başlangıcı..insanlarının yükseliş çağının başlangıcı..

Ama tufanlar da bekleniyor..kutupların kayması ile..yani kutupların manyetik alanı beşinci kez değişecek. Bilim insanları da bunu onaylıyor. İklimler değişiyor ve kuzey kutbundaki buzullar erimeye başlamış durumda. Bütün bunlara sevgili güneşimizde olan değişiklikler sebep oluyormuş.
Bütün bu fiziksel değişimlerin yanı sıra ruhsal değişimler de geliyormuş. Daha önceki dört kutup kaymasında insanlık kademli olarak dibe vurmuş ve şimdi gidecek başka yer kalmadığından yukarı çıkacakmış..yani insanlık altın çağına girecekmiş..
Mayalar astronomi konusunda son derece gelişkin bir uygarlık ve  enteresan kehanetlerde bulunmuşlar.. Bakalım yeni çağ bize neler getirecek…en azında yükselişe geçtiğimizi bilmek tüm tufan ve benzeri kehanetlere rağmen umut verici değil mi?
Hayırlı uğurlu olsun yükseliş çağı hepimize..!!!???
(Bizim buralara erken uğrasa bari….!! Ama felaketler kısmı teğet geçsin!!??)





Sadece Mayalar mı, Edip Akbayram da, Ali Rıza Binboğa da çok önceden söylemişti yükselme çağının geleceğini  en dibe vurma çağımızda.…



5 yorum:

  1. 2012de Maya takvimine göre kıyamet kopacakmış öyle duymuştum

    YanıtlaSil
  2. Hayır canım kıyamet kopmuyor, kutupların eksen değiştirmesi nedeni ile tabii afetler özellikle tufanlar oluyor ama bu arada insanlık altın çağına yükseliyor..2012 de maya uzun takvimi sona ermiş oluyor çünkü son döngüye girilmiş oluyor..altın çağ veya yükseliş çağından sonrasında ise, semavi dinlerin inancına benzer bir şekilde insanların astral seyehatlerinin falan mümkün olacağına inanılıyor..yani insanın kendini aşıyor..

    YanıtlaSil
  3. ay keşke! ay n'olur!!
    bu dibe vuruşlarımız bitsin, mayaların dediği gibi yükselelim artıııık:)

    YanıtlaSil
  4. yükselmeye yükseleceğiz Mayalar göre ama yine hem onlara hem de bilim insanlarına göre doğal afetlerle de boğuşacağız..çook Van'lar yaşanacak buna da hazırlıklı olmalıyız..kazanılan ve kaybedilen dengesi..doğa kanunu yani..

    YanıtlaSil
  5. dünyanın düzeninin değişeceğine ben de inanıyorum

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...